Bouw werk- en dagbestedingslocatie Triade Vitree

Home   ›   Bouw werk- en dagbestedingslocatie Triade Vitree

Triade Vitree start binnenkort met de bouw van een nieuwe werk- en dagbestedingslocatie op Het Erf Urk. Deze ontwikkeling omvat de verhuizing van twee bestaande locaties die toe zijn aan vernieuwing: Kinderboerderij De Stekplek en Dagcentrum Peppelstek.

Toekomstbestendig aanbod op Urk

De nieuwe locatie van Triade Vitree op Het Erf Urk wordt een geïntegreerde werk-, belevings- en ontmoetingsplek. Hier krijgen mensen met een (licht) verstandelijke beperking de kans om actief deel te nemen als medewerker of deelnemer. Naast werkzaamheden is er ruimte voor diverse belevingsgerichte activiteiten. Hiermee draagt Triade Vitree bij aan een toekomstbestendig ondersteuningsaanbod op Urk. Daarnaast behoudt de kinderboerderij die Triade Vitree samen met Stichting Kinderboerderij Urk (SKBU) beheert, haar publieke functie voor de inwoners van Urk en omgeving.

Verheugd te kunnen starten

De nieuwbouwprojecten voor bewoners van ZONL en Philadelphia bevinden zich in een vergevorderd stadium. Triade Vitree en SKBU zijn verheugd nu ook te kunnen starten met de realisatie van de nieuwe werk- en dagbestedingslocatie en kinderboerderij, die niet alleen de kwaliteit van zorg verbeteren maar ook een waardevolle bijdrage leveren aan de gemeenschap van Urk. Komend half jaar zal Triade Vitree zich richten op het uitwerken van het ontwerp, de bouwvergunning en het uitzetten van de aanbesteding. Naar verwachting zal dan na de zomer gestart kunnen worden met de daadwerkelijke bouw.

Deel dit bericht: