Update nieuwbouw Het Erf op Urk

Home   ›   Update nieuwbouw Het Erf op Urk

Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats. Zo hebben we inmiddels het hoogste punt bereikt. Door middel van een bijeenkomst stonden we stil bij dit bijzondere moment. Ook nieuws vanuit Triade Vitree. Zij starten binnenkort met de bouw van een nieuwe werk- en dagbestedingslocatie op Het Erf Urk. Tot slot wordt hard gewerkt door een groot team van medewerkers vanuit de verschillende organisaties. Zij zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor de ingebruikname van woon-zorgcomplex Het Erf.

Graag houden we alle betrokkenen en geïnteresseerden op de hoogte van het reilen en zeilen rondom Het Erf Urk. Inmiddels is er weer een nieuwsbrief uit. Je leest de nieuwsbrief hier.

Je kunt hier alle nieuwsbrieven rondom Het Erf terugvinden.

Deel dit bericht: